Återvunnet, rättvisemärkt och alltid med fri frakt och retur. Trustpilot

BUTIKEN STÄNGER - VI SÄLJER UT

FPAW börjar nu avvecklas.

Ja, tyvärr är det så. Jag som under tre år drivit FPAW heter Karin och har gjort det själv, med stor glädje och engagemang. Någonstans i somras tappade jag gnistan och orken totalt. Allt som tidigare var roligt blev en börda. Jag har hela tiden velat driva min verksamhet i linje med mina värderingar - men det har varit svårt. Att driva företag i den branschen som jag är i innebär en enorm konkurrens, och konkurrenterna är bolag som jag varken vill eller kan tävla med.

FPAW har tagit sig fram, och jag har massor av vinster att fira, men i slutändan går det inte att lägga sin energi i något som inte ger en lön eller tid att vara ledig. Det är med viss sorg i hjärtat jag nu lägger ner, men också med en hel del lättnad.
Jag kommer därför nu börja sälja ut sortimentet fram till maj. Vi börjar med 20% rabatt, och denna kommer sedan öka till 40%, och till sist 60%. Lagret är redan begränsat då jag inte fyllt på under hösten - så vill man vara säker på att knipa någon favorit, vänta inte för länge.

Jag vill också skicka ett enormt tack till alla som stöttat mig - både er jag känner, men framförallt er jag inte känner. Ni som handlat både en, två, och tre gånger, delat med er på Instagram, skrivit fina meddelanden och recensioner. Jag är så otroligt glad för er, och vore det inte för er hade jag aldrig fortsatt så här länge.
TACK

/ Karin

Hållbart producerade träningskläder - för renare hav och en friskare planet

Kläder för att springa, krypa, hoppa, simma, lyfta, balansera och prestera. Kläder för att svettas i, sätta personbästa, skapa minnen och ta hem medaljer i. Kläder som gör att du vill röra dig, inspirerar till nästa pass och bidrar till din hälsa, styrka och glädje.

Men inte vilka träningskläder som helst - utan sådana som förutom att förgylla ditt träningspass, också bidrar till räddningen av våra världshav.

Ett av de stora hoten mot det marina livet är övergivna fisknät och engångsplast; tusentals sälar, delfiner, sköldpaddor och fiskar får årligen sätta livet till som en konsekvens av skräpet i haven. När du handlar kläder från oss bidrar du till att detta avfall plockas upp ur haven, och genom modern teknologi återvinns det och förvandlas till supersköna träningsplagg som du kan använda om och om igen. 

På så sätt städar vi upp våra hav, ett träningspass i taget. Vi erbjuder funktionella, hållbara kläder för träning och rörelse av hög kvalité, som är framställda av återvunna material i en produktionskedja som är schysst mot alla: mot miljön, mot de som tillverkar dem, och mot den som svettas i dem. Istället för att skräpa ner bidrar våra kläder till en renare planet - och du kan svettas med ett rent samvete.

Välkommen till Fair Play Active Wear.

Karin, grundare.

"...otroligt fina träningskläder som är slitstarka och bekväma! Dessutom gjorda av återvunnen plast. Utöver det gillar jag verkligen FPAWs attityd till träning - en holistisk bild av att det ska vara roligt att röra på sig och att alla, oavsett kropp, kan göra det." - Olivia

"...härlig och inspirerande webshop och Instagram med miljö och träning i fokus. Miljövänliga och sustainable produkter med klimat och natur som första prio. Plus för en massa inspirations-video/inlägg när det kommer till träning. Snabb leverans och personlig kundservice." - Emma