Återvunnet, rättvisemärkt och alltid med fri frakt och retur. Trustpilot

Hållbart producerade träningskläder - för renare hav och en friskare planet

Kläder för att springa, krypa, hoppa, simma, lyfta, balansera och prestera. Kläder för att svettas i, sätta personbästa, skapa minnen och ta hem medaljer i. Kläder som gör att du vill röra dig, inspirerar till nästa pass och bidrar till din hälsa, styrka och glädje.

Men inte vilka träningskläder som helst - utan sådana som förutom att förgylla ditt träningspass, också bidrar till räddningen av våra världshav.

Ett av de stora hoten mot det marina livet är övergivna fisknät och engångsplast; tusentals sälar, delfiner, sköldpaddor och fiskar får årligen sätta livet till som en konsekvens av skräpet i haven. När du handlar kläder från oss bidrar du till att detta avfall plockas upp ur haven, och genom modern teknologi återvinns det och förvandlas till supersköna träningsplagg som du kan använda om och om igen. 

På så sätt städar vi upp våra hav, ett träningspass i taget. Vi erbjuder funktionella, hållbara kläder för träning och rörelse av hög kvalité, som är framställda av återvunna material i en produktionskedja som är schysst mot alla: mot miljön, mot de som tillverkar dem, och mot den som svettas i dem. Istället för att skräpa ner bidrar våra kläder till en renare planet - och du kan svettas med ett rent samvete.

Välkommen till Fair Play Active Wear.

Karin, grundare.

"...otroligt fina träningskläder som är slitstarka och bekväma! Dessutom gjorda av återvunnen plast. Utöver det gillar jag verkligen FPAWs attityd till träning - en holistisk bild av att det ska vara roligt att röra på sig och att alla, oavsett kropp, kan göra det." - Olivia

"...härlig och inspirerande webshop och Instagram med miljö och träning i fokus. Miljövänliga och sustainable produkter med klimat och natur som första prio. Plus för en massa inspirations-video/inlägg när det kommer till träning. Snabb leverans och personlig kundservice." - Emma